Glukose
"Industrielt fremstilles glukose hovedsageligt ved syre- eller enzymhydrolyse af stivelse
Alt hvad der er hydrolyseret er MSG.
Kasinate:
E331 / citrat / sodium citrate / natrium citrat:
Enzymatisk hydrolyseret carboxymethylcellulose / E-469
fremstilles ud fra delvis hydrolyseret stivelse ved behandling med et enzym fra forskellige bakterier,herunder også en gensplejset.
Sorbitol / E-420/ Sorbitol sirup / Sorbitol syrup:
Det er produceret kommercielt fra glukose (dextrose) og er blevet hydrolyseret fra stivelse.
Invertase / E-1103
Invertase fremstilles af almindelig gær. Det bruges til at spalte sukker til glucose og fructose.
Lauryl Glucoside:
Ascorbinsyre E-300
Kilde www.procudan.dk, men dette står ikke via linket mere
Polydextrose:
High Fructose Corn Syrup (HFCS) og Isoglukose
Lactosemonohydrat:
Erythritol